“De meeste ongelukken gebeuren thuis”

0

Ieder van ons heeft deze zin meer dan eens gehoord. Ik denk niet dat we een man zullen vinden die niet minstens één keer onder de douche is uitgegleden, of die het op wonderbaarlijke wijze heeft vermeden. Wat kinderen betreft, de meeste van hun ongelukken gebeuren ook thuis. Dus hoe te creëren zonder

Veel potentiële bedreigingen kunnen worden geëlimineerd dankzij de zogenaamde veilige constructie. De eerste beslissingen, die belangrijk zijn voor de toekomstige veiligheid, worden al genomen in het stadium van het zoeken naar het perceel. De constructie moet goed doordacht en redelijk zijn, zodat eventuele fouten die de veiligheid van de leden van het huishouden in gevaar kunnen brengen, worden geëlimineerd. We schreven over de elementen die hier bijzonder gewaardeerd moeten worden.veilige woonruimte?

Voorzieningen voor ouderenMet de leeftijd wordt het verplaatsen in huis steeds moeilijker en basisprocessen, zoals het openen van deuren, maken het moeilijker voor een oudere persoon. Dit is waar automatische producten van pas komen. De vooruitgang van de technologie heeft fabrikanten in staat gesteld om geautomatiseerd schrijnwerk te creëren. Vrijwel alle verplaatsbare elementen van het huis kunnen op beweging of op afstand bediend worden (toepassingen in Smart Home). Hierdoor kunnen ongevallen met senioren worden voorkomen.

Een veelvoorkomend kenmerk van ouderen is een bal of looprek, die problematisch kan worden bij het klimmen over de uitstekende drempels. Daarom probeert de moderne constructie ze te elimineren. De zogenoemde de “nul” drempels zijn volledig gelijk met de vloer en elimineren ongelukken zoals struikelen of betrapt worden met een kinderwagen of een bal.

Baby veilig thuis. Volgens rapporten gebeuren de meeste kinderongevallen thuis. Het is natuurlijk onmogelijk om ze volledig te verminderen, maar het is zeker de moeite waard om het risico zo veel mogelijk te minimaliseren. Wat we ons kunnen veroorloven, is onder meer: allerlei beveiligingsmaatregelen om de jongste thuis te beschermen.

De meest voorkomende oorzaken van ongevallen bij kinderen die thuis gebeuren, zijn:

  • alle verwondingen die verband houden met een val – inclusief de gevaarlijkste, zoals uit
  • een raam vallen;
  • vergiftiging;
  • brandwonden;
  • verdrinking (zelfs in een huiszwembad of badkuip)

Veiligheidsexperts wijzen erop dat de meeste ongevallen kunnen worden vermeden, dus u moet zich bewust zijn van de risico’s en proberen preventieve methoden te implementeren die ons ertegen kunnen beschermen.Een van de gevaarlijkste onderdelen van een huis voor kinderen zijn ramen en trappen. Terwijl het in het laatste geval voldoende is om een ​​beschermende deur te installeren, moet je bij ramen een stap verder gaan. Sleutelgrepen en soortgelijke sloten kunnen helpen om je baby thuis veilig te houden.

Een huis dat voor ons zorgt.Thuis is een plek waar we ons veilig voelen. Bij het oversteken van de straat kijken we altijd om ons heen en zorgen dat we geen gevaar lopen. Wanneer we ons door het huis verplaatsen, denken we niet eens dat er ook verschillende, kleinere of grotere bedreigingen of gewoon moeilijkheden zijn in verband met het gebruik ervan. Daarom is stap 1 zich bewust zijn van de risico’s in uw huis en stap 2 is proberen deze te vermijden in de vorm van allerlei soorten beveiliging en voorzieningen.

In je eigen huis wonen heeft veel voordelen. Rust en stilte en een groene tuin zorgen ervoor dat u tot rust kunt komen na een zware dag en uw vrije tijd aangenaam kunt doorbrengen. Een huis met een stuk grond kent echter ook veel bedreigingen waar je je goed tegen moet beschermen. Lees hoe u voor uzelf en uw naasten kunt zorgen.

Investeer in wegspiegels

Als de ingang van uw woning zich in een gebied met beperkt zicht bevindt, kunt u overwegen een wegspiegel te installeren. Met dit veiligheidsitem kunt u dode hoeken elimineren.Dankzij dit wordt het manoeuvreren met de auto gemakkelijker voor u, maar niet alleen dat. Ook zullen kinderen die voor het huis spelen zich meer bewust zijn van een mogelijk gevaar en zullen ze gemakkelijker de situatie op de weg kunnen zien.

Wegspiegels zijn ook een handige oplossing voor mensen uit het thuisbedrijf die overwegen een kleine parkeerplaats aan te leggen voor gasten en klanten. De bescherming vermindert het risico van onbedoelde breuk.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in