S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Festival of Older People: ouderen bestaan niet

Hoe zou een maatschappij eruit zien waarin het onderscheid tussen oud en jong niet bestaat? Deze vraag staat centraal op het Festival of Older People op 17 en 18 oktober in Utrecht. Het programma bestaat uit een congres voor professionals en een voor iedereen toegankelijk festival.

Festival of Older People

Congres

Het congres is voor professionals van een zo breed mogelijke samenstelling; van banken tot zorg, van productontwikkelaars tot vrijwilligersorganisaties. Naast de professionals zijn ouderen uit Utrecht uitgenodigd om bij het congres aanwezig te zijn. AxionContinu tekent voor de selectie.

De sprekers zijn onder meer Hedy d’Ancona, Boris van der Ham, Freek de Jonge, Lisette de Groot en Anja Machielse. Kenniscentrum-adviseur Yvonne Witter geeft op 17 oktober een workshop 'Woondromen voor ouderen'. Voor professionals bedraagt deelname aan het congres en het aansluitende festival 350 euro voor één dag of 500 euro voor twee dagen. Lees meer over het congresprogramma.

Festival

Aansluitend aan het congres vindt op elke dag vanaf 16:00 uur het festival plaats met Beeldende Kunst, Theater, Jazz-Cafe, Dans, DJ’s, Fanfare, Chinese Opera, Performances, en alles en iedereen die zichzelf wil tonen. De kunstenaars en performers zijn ouderen uit Utrecht en de rest van Nederland. Losse toegang tot het festival bedraagt 10 euro. Lees meer over het festivalprogramma

13-09-2017 14:00

Meer informatie