S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Al 600 deelnemers voor Expeditie Begonia

Op het congres over innovatieve woonvormen op 10 oktober zijn al zo'n 350 organisaties in wonen, welzijn en zorg vertegenwoordigd. Onder de ruim 600 deelnemers (stand 1 oktober 2018) zijn ook veel actieve burgers en vrijwilligers. Wilt u weten welke organisaties u ontmoet? Bekijk hier het overzicht van aanwezige organisaties. U kunt zich nog steeds aanmelden!

Expeditie Begonia 2018 Versterken van sociale netwerken

Versterken van sociale netwerken

Voor een inclusieve samenleving is veel variatie in wonen, welzijn en zorg nodig. Prettig wonen is een basisvoorwaarde om mee te kunnen doen in de samenleving. Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert daarom voor de vierde keer het congres Expeditie Begonia. Dit jaar met speciale aandacht voor het versterken van sociale netwerken.

Gevarieerd programma

In het ochtendprogramma geeft minister Hugo de Jonge zijn visie op langer en weer thuis wonen. Martijn Kole en Hedy d’Ancona spreken vanuit hun eigen perspectief over de bijdrage van nieuwe woonvormen aan een inclusieve samenleving. 's Middags maakt u kennis met woonvormen die ouderen en mensen met een beperking of GGZ-problematiek in staat stellen comfortabel te wonen met zorg dichtbij. U kiest uit meer dan 30 workshops, rondetafelgesprekken en colleges. Bekijk alle projecten uit de middagsessies

Deelnemen?

Wilt u er ook bij zijn? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Dit bericht is bijgewerkt op 1 oktober 2018

12-09-2018

Stel een vraag


Daniëlle Harkes
Manager KenniscentrumYvonne Witter
Adviseur Kenniscentrum

E F