S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Inschrijving geopend: Inspiratiedag Langer thuis én zoals thuis: wonen met dementie

Het Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert op 25 januari 2018 samen met Zet en Fontys Hogescholen een inspiratiedag ‘Langer thuis én zoals thuis’ over wonen met dementie. Het zelfstandig wonen, het wonen in of nabij een zorglocatie en de woonkwaliteit daarvan krijgt steeds meer aandacht. Ook in landelijke symposia en kennisdagen.

Waarom dan toch deze inspiratiedag?

Omdat wij het anders willen doen! Wij bieden u een wervelend programma, met andersdenkende sprekers, praktijkgerichte workshopleiders en prikkelende huiskamersessies. En dit alles op een unieke locatie: de showroom van een projectinrichter voor de zorg. Hier kunt u het creëren van een Thuisgevoel letterlijk zien en beleven. Hier kunt u goed in dialoog gaan, sneller ‘out-of-the-box’ denken en met nieuwe inzichten naar huis gaan.

Laat u inspireren!

Bent u bestuurder, manager of adviseur in de sector wonen en zorg en wilt u de kwaliteit van wonen voor mensen met dementie verbeteren? Wilt u voor hen het wooncomfort en het welbevinden vergroten en daarvoor vernieuwingen toepassen? Laat u dan inspireren door boeiende sprekers, inspirerende praktijkvoorbeelden en handvatten uit de praktijk.

U kunt zich nu aanmelden voor de Inspiratiedag Langer thuis én zoals thuis: wonen met dementie

30-11-2017 16:00