Kenniscentrum zoekt tijdelijke webredacteur – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

In verband met zwangerschapsverlof is het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg per 15 september 2010 op zoek naar een webredacteur (v/m) voor 24 tot 32 uur per week tot 15 januari 2011. Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de website van het Kenniscentrum: www.kcwz.nl.

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is hét informatiepunt voor kennis op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. Aangesloten kennispartners van het Kenniscentrum zijn RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Het Kenniscentrum ondersteunt zorgorganisaties en woningcorporaties bij de ontwikkeling van nieuwe woonzorgconcepten. Dit gebeurt via de volgende services: website, nieuwsbrief, themabijeenkomsten, netwerkvorming, onderzoek, excursies en ledenservice. Er werken 7 medewerkers op het Kenniscentrum.
In verband met zwangerschapsverlof is het team per 15 september 2010 op zoek naar een:

WEBREDACTEUR KENNISCENTRUM V/M

24 – 32 uur per week tot 15 januari 2011

Werkzaamheden

Als webredacteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de website van het Kenniscentrum: www.kcwz.nl. Je gaat actief op zoek naar relevante informatie en plaatst deze op de website. Ook de door collega’s aangeleverde informatie redigeer je  en voorzie je van een plek op de site. Met andere woorden je zorgt ervoor dat altijd de juiste en actuele informatie beschikbaar is. Verder coördineer je het gebruikersonderzoek dat in het najaar plaats vindt.

Profiel

Je beschikt over een HBO Communicatie, Informatiespecialist of Journalistiek en hebt enige werkervaring als webredacteur. Je hebt affiniteit met wonen en zorg én digitale communicatiemiddelen. Uiteraard is je beheersing van de Nederlandse taal uitstekend. Je bent initiatiefrijk, werkt graag zelfstandig en je bent een enthousiaste teamwerker. ActiZ streeft ernaar een afspiegeling te vormen van haar uiteindelijke doelgroep. Kandidaten met een niet-Nederlandse achtergrond worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden

Een zelfstandige functie in een collegiale, informele omgeving. Het salaris bedraagt maximaal € 3.500 per maand bij een 36-urige werkweek.

Reactie

Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Daniëlle Harkes, teammanager Kenniscentrum,
(030) 2739773 of [email protected] Sollicitaties kunnen uiterlijk 28 juni 2010 gestuurd worden naar [email protected] t.a.v. Helène Oosenbrug, personeelsadviseur ActiZ, Postbus 8258, 3503 RG Utrecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.