S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Meewerk-/afstudeerstage Media, Communicatie, Marketing

Wil jij je inzetten om onze online communicatie via website en social media effectiever te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!
Per direct, uiterlijk 1 februari 2018 voor 5 maanden/half jaar te Utrecht

Samenvatting

  • De stage is bij Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, Oudlaan 4, Utrecht 
  • Het gaat om een 3e jaars – 4e jaars stage in professionele omgeving, met stagevergoeding. 
  • Het is een meewerkstage, afstudeerstage.

Jouw stageopdracht

Wij zoeken iemand die goed op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op gebied van social media. Hoe zet je social media, samen met de website van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, strategisch in? Hoe vergroten we de impact van onze uitingen? Wat is er trending in wonen, zorg en welzijn op Twitter, LinkedIn of Facebook? Welke social media kanalen zijn voor onze leden en stakeholders geschikt? Hoe kunnen we SEO inzetten zodat wij beter gevonden kunnen worden op Google? Wij vragen jou om voor het Kenniscentrum onderzoek te doen en te komen tot een social media strategie waarmee wij onze media inspanningen kunnen optimaliseren. Ook pas je je onderzoek meteen al toe in de praktijk.

Jouw competenties

Wat we van jou vragen is een hbo-studie (3e of 4e jaar) Communicatie/Marketing (of vergelijkbaar). Je voelt je als een vis in het water op internet/social media en je hebt inzicht in de mogelijkheden van cross-mediale communicatie. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden, leg je makkelijk contact, ben je zelfstandig en ben je een enthousiaste, initiatiefrijke persoonlijkheid.

Wij bieden

Onze opdracht biedt jou de mogelijkheid mee te draaien in een profesisonele, moderne werkomgeving. Je (afstudeer)stage is 4 à 5 dagen per week en duurt 5 à 6 maanden. Je ontvangt een stagevergoeding en de startdatum is in overleg. Je standplaats is Utrecht. Tijdens je stage word je begeleid door Suzan van den Boer en Anja Westendorp, webredacteurs. Je werkt in een klein, slagvaardig team.

Contact

Nadere informatie over deze stage kun je inwinnen bij Suzan van den Boer, telefoonnummer 06 25 03 64 23 of per mail naar info@kcwz.nl. Je sollicitatie kun je sturen naar sollicteren@actiz.nl, t.a.v Helène Oosenbrug, HR-adviseur.

Achtergrondinformatie van deze stage/afstudeeropdracht

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is hét informatiepunt voor kennis op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. Aangesloten kennispartners van het Kenniscentrum zijn GGZ Nederland, RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Het Kenniscentrum ondersteunt zorg- en welzijnsorganisaties en woningcorporaties bij de ontwikkeling van nieuwe woonzorgconcepten. Dit gebeurt via onze website www.kcwz.nl (134 nieuwsberichten, artikelen en blogs in 2016), tweewekelijkse nieuwsbrief (3.700 abonnees), social media, themabijeenkomsten, netwerkvorming, onderzoek, excursies en ledenservice. In 2016 organiseerde het Kenniscentrum 20 bijeenkomsten met totaal ruim 1.000 deelnemers en verzorgde 27 presentaties en workshops. Social media zoals LinkedIn, Twitter en Facebook worden al ingezet maar we willen dit graag naar een hoger en strategisch niveau tillen.

13-11-2017 10:31

Onderdeel van:

ActiZ, organisatie van zorgondernemers

Kennispartners:

RIBW Alliantie

RIBW Alliantie

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Meer over het Kenniscentrum: