Zoals we kunnen zien,

0

Is investeren in sociale uitkeringen niet alleen een manier voor organisaties om te voldoen aan hun wettelijke verplichtingen met betrekking tot arbeidsrechten, maar ook een manier om hun werknemers, klanten en zelfs hun leveranciers gelukkiger en tevredener te maken.

Het is te zien dat mensen die in organisaties worden ingezet die hun strategische aanpak plannen, bij het aanbieden van sociale voordelen aan hun werknemers, de neiging hebben om meer te (verkrijgen)mogelijkheden om een ​​deel van hun geldelijke winst, betaald door de organisatie, te investeren in de intellectuele ontwikkeling van hun gezin, waardoor ze betere kansen op de arbeidsmarkt kunnen zoeken.

SLOTOVERWEGINGENDit onderzoek is tot stand gekomen op basis van een bibliografische review. Dit overzicht was bedoeld om gegevens en informatie in boeken en wetenschappelijke artikelen te verzamelen om de effecten van sociale uitkeringen op het leven van werknemers en hun ontwikkeling in organisaties te presenteren.Dit overzicht had tot doel gegevens en informatie te verzamelen in boeken en academische artikelen, met als doel een historische evolutie van sociale voordelen in organisaties en in het leven van de werknemer te presenteren.

Het onderzoek bereikte zijn doelstellingen door historische momenten en relevante feiten door te nemen die de uitdagingen van de jaren en aanpassingen kenmerkten, onderhandelingen die werden besproken en uitgevoerd als gevolg van technologische ontwikkelingen, implementaties die nodig waren om de industriële en commerciële globalisering te begeleiden.

In het begin werd de behoefte aan de opkomst van sociale uitkeringen veroorzaakt rond 1974 in de Verenigde Staten van Amerika (VS), tijdens de tweede wereldoorlog was het bedoeld om de lonen van arbeiders te verhogen in die tijd, toen de lonen werden gecontroleerd door de regering, federaal. Met de onderhandelingen tussen vakbonden werd het mogelijk voor de evolutie en ontwikkeling van sociale voordelen in organisaties die betere salariswinsten aan werknemers verschaften en bijgevolg door inhoudingen die aan organisaties werden aangeboden in belastingverplichtingen die aan de overheid moesten worden betaald.

We kunnen zeggen dat het voordeel dat in de loop van de tijd aanleiding gaf tot het verschijnen van alle anderen, waarbij vele barrières werden overwonnen, zoals: technologische evolutie en globalisering, de PLR ​​(winstdeling) was, waardoor het een wettelijk voordeel werd. In Brazilië begint het in 1946 met een onderwerp dat verband houdt met de federale grondwet en ook is voorzien in de federale grondwet van 1988 en ook is opgenomen in de consolidatie van arbeidswetten (CLT).

Momenteel zijn sociale voordelen strategisch gebruikt in organisaties, het wordt niet langer gebruikt als een vorm van organisatorisch paternalisme zoals in het verleden, waardoor het een zeer belangrijk mechanisme is in de ontwikkeling van organisaties, een manier om talent in het bedrijf te behouden, betere kwaliteit in productie. .

De creatie van sociale uitkeringen zorgde voor een gemakkelijke mobiliteit bij verplaatsingen, arbeidstevredenheid en de kwaliteit van het persoonlijke en gezinsleven van de werknemer. Dit werk is ontwikkeld met als doel relevante informatie over het onderwerp aan te bieden en de toegang tot informatie over het onderwerp te vergemakkelijken. Er worden nog steeds veel uitdagingen opgelegd voor het behoud van sociale uitkeringen in Brazilië en in de wereld. Deze studie is niet bedoeld om het onderwerp uit te putten…aaaaaa

Begrijpen wat een sociaal voordeel is en het belang ervanBinnen een maatschappelijke context is het interessant om te analyseren hoe bedrijven bijvoorbeeld omgaan met het vraagstuk van de motivatie van medewerkers. Het motiveren van werknemers of werknemers is een manier om de productiviteit van een bedrijf te verhogen.

Naast het zorgen maken over het onderhoud van het bedrijf of vanwege de essentiële informatie voor het goed functioneren van dit bedrijf, is het zeker een verschil om de werknemer op een prettige manier te behandelen en hem het belang te geven dat hij verdient.Het valt op dat wanneer een bedrijf er alles aan doet om zijn medewerker te motiveren, deze professional veel efficiënter en kwalitatief werk aflevert, hij is er immers graag en voelt dat zijn werk gewaardeerd wordt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in