Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg – 3000ste abonnee Nieuwsbrief Kenniscentrum

0

  • Home » 
  • 3000ste abonnee Nieuwsbrief Kenniscent..

02-02-2007

Als 3000ste abonnee van de nieuwsbrief verwelkomde het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg (KCWZ) Fokke van der Meulen van Woningstichting Vitalis in Amersfoort.

Direct nadat beleidsmedewerker Van der Meulen de website van het Kenniscentrum had ontdekt, besloot hij zich aan te melden voor het gratis abonnement op de nieuwsbrief. De website van het KCWZ bleek een belangrijke informatiebron voor zijn werk op het snijvlak van wonen, zorg en welzijn.

Woningstichting Vitalis is voortgekomen uit twee woningcorporaties die werden opgericht door het Bouwfonds: de Algemene Nederlandse Woningstichting (ANWS) en de Landelijke Stichting voor Bejaardenhuisvesting (LSB). De corporatie werkt landelijk. Vitalis heeft 12.000 woningen in eigendom in 140 gemeenten. De helft van de bewoners bestaat uit senioren. Jongeren vormen een andere belangrijke doelgroep van de corporatie. Momenteel ontwikkelt Vitalis enkele projecten met 24-uurszorg, ook voor andere doelgroepen van wonen, welzijn en zorg.

Binnen een jaar nam het aantal abonnees van de nieuwsbrief toe van 2000 tot 3000. Ed Nolte van het KCWZ reisde naar Amersfoort om de nieuwe abonnee en zijn collega’s te verrassen met een Kenniscentrumtaart.

Bent u nog geen abonnee van de gratis tweewekelijkse nieuwsbrief? Dan kunt u zich hier aanmelden.