Bijeenkomst Zorg in Woningen 'inzichtgevend' – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

22-10-2008

“Fijn om onder begeleiding aan de knoppen te zitten en inzicht te krijgen in de achtergronden van het programma.” Dat was de reactie van één van de aanwezigen na de eerste gebruikersbijeenkomst ‘Aan de slag met Zorg in Woningen’ die op 9 oktober 2008 is gehouden.

Zorg in Woningen: geeft inzicht in ruimte voor zorg

Zorg in Woningen is het online tekenprogramma voor het ruimtelijk ontwerpen van zorgwoningen. Zorg in Woningen is nuttig voor corporaties, zorgorganisaties, gemeenten, architecten en bouwers. Zorgorganisaties en woningcorporaties werkten actief mee aan de ontwikkeling van het programma.

Haal alles uit Zorg in Woningen

Inzicht in de mogelijkheden van Zorg in Woningen maakt het mogelijk alles uit het programma te halen. Veel mogelijkheden werden getoond tijdens de bijeenkomst van 9 oktober. Vanaf nu zijn een aantal van de mogelijkheden van het programma ook te zien in tips. In een filmpje wordt u stap-voor-stap uitgelegd hoe u optimaal gebruik kunt maken van de mogelijkheden. In de eerste tip ziet u hoe u eenvoudig de varianten van een bestaande tekening of situaties onderzoekt. De komende tijd worden regelmatig nieuwe tips aan de site toegevoegd.

Maak kennis met Zorg in Woningen

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg zal in de toekomst vaker bijeenkomsten voor abonnees organiseren. Hebt u nog geen abonnement op Zorg in Woningen en wilt u kennismaken met het programma? Dat kan met een proefabonnement of tijdens de Project!mpuls Centraal op 10 december 2008. Ook kunt u kennismaken met Zorg in Woningen op 4 november 2008 bij de stand van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg bij het congres ‘Zorg op afstand’.

Meer informatie