Portal speciaal voor maatschappelijk vastgoed en voorzieningen – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

De nieuwe portal www.bouwstenenvoorsociaal.nl, speciaal voor maatschappelijk vastgoed en voorzieningen is op 28 april 2010 live gegaan. Aedes, MOgroep, PO-raad en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) hebben deze portal samen met diverse partners ontwikkeld.

De portal is nog volop in opbouw maar biedt nu al nieuws, een agenda met cursussen en bijeenkomsten, een overzicht van spraakzame accommodaties, een overzicht van organisaties en veel ruimte voor vragen, discussie en professionele kennisuitwisseling. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. De betrokken branche-organisaties willen ook hun eigen agenda’s voor de toekomst beter op elkaar afstemmen.

Weg banen door het kenniswoud

Aedes, de MOgroep, de PO-raad en de VNG willen met Bouwstenen voor Sociaal hun krachten op het gebied van maatschappelijk vastgoed bundelen. Zij hebben de ambitie Bouwstenen voor Sociaal te laten uit groeien tot dé portal van het maatschappelijk vastgoed. De portal heeft tot doel beslissers en professionals te helpen elkaar en hun weg te vinden in het kenniswoud dat afgelopen jaren rond maatschappelijk vastgoed is ontstaan. Genoemde brancheorganisaties zijn de afzenders van Bouwstenen voor Sociaal. Zij worden daarbij ondersteund door de Wijkplaats die het beheer van de portal verzorgt.

Meer informatie