S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Contact

Beeld: Visualhunt

Ledenservice

Bent u lid van Aedes, ActiZ of van één van de aangesloten kennispartners (RIBW Alliantie, VGN of GGZ Nederland) en wilt u contact opnemen met het Kenniscentrum? Stuur dan een mail naar info@kcwz.nl of bel 030 2739 750. Uw vragen aan het Kenniscentrum kunt u ook via onderstaand contactformulier stellen.

Uitsluitend leden van Aedes en ActiZ en de aangesloten kennispartners kunnen gebruik maken van de ledenservice van het Kenniscentrum. Als lid kunt u hier terecht met vragen, maar ook voor advisering of het aanvragen van presentaties.

Contactformulier

Via onderstaand formulier kunnen professionals in wonen, zorg en welzijn contact opnemen met het Kenniscentrum. Vul het formulier in en klik op 'Verzend'. De velden met een * zijn verplicht.

De heer
Mevrouw


Nieuwsbrief

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg publiceert tweewekelijks een gratis nieuwsbrief die u op de hoogte houdt van nieuwe publicaties op deze website. De nieuwsbrief bevat een overzicht van de laatst verschenen nieuwsberichten, nieuwe artikelen en bijeenkomsten. U kunt zich via het online aanmeldingsformulier opgeven.

Contactgegevens voor leden

Tel: 030 2739 750
E-mail: info@kcwz.nl

Postadres

Postbus 8258
3503 RG Utrecht

Bezoekadres

Aedes-Actiz
Kenniscentrum Wonen-Zorg

is gehuisvest bij:
ActiZ
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht

Routebeschrijving
Aanmelding nieuwsbrief

Veelgestelde vragen van particulieren

Het Kenniscentrum is het informatiepunt voor professionals op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Particulieren kunnen met vragen o.a. terecht bij onderstaande organisaties.

  • Waar kan ik terecht voor informatie over mantelzorg en mantelzorgwoningen? Op de site van Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorg en Vrijwilligerszorg
  • Ik zoek een passende zorgwoning, hoe pak ik dit aan? Voor meer informatie kunt u bijvoorbeeld terecht bij Woonz
  • Ik heb zorg of ondersteuning nodig, bij wie kan ik terecht? Op Regelhulp vindt u meer informatie
  • Graag wil ik zelfstandig blijven wonen tot op hoge leeftijd, bestaat er een informatiepunt? Alleszelf is een platform waarop particulieren en professionals kennis delen