S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Contact

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg stopt per 31 december 2018. De brancheorganisaties geven vanaf 2019 hun samenwerking op het vlak van wonen, zorg en welzijn op een andere basis vorm. Hiermee willen ze inspelen op de brede opgave die er voor alle partijen ligt.

Voor vragen en actuele informatie over wonen en zorg kunt u vanaf half december 2018 terecht bij uw eigen brancheorganisatie. De website kcwz.nl blijft tot eind 2020 online zodat de kennis en praktijkvoorbeelden niet verloren gaan.

Telefoon: 030 2739 750
E-mail: info@kcwz.nl

Ledenservice

Uitsluitend leden van Aedes en ActiZ en de aangesloten kennispartners (RIBW Alliantie, VGN of GGZ Nederland) kunnen gebruik maken van de ledenservice van het Kenniscentrum. Als lid kunt u hier terecht met vragen, maar ook voor advisering of het aanvragen van presentaties. Uw vragen aan het Kenniscentrum kunt u ook via onderstaand contactformulier stellen.

Postadres

Postbus 8258
3503 RG Utrecht

Bezoekadres

Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg is gehuisvest bij:
ActiZ
Oudlaan 4
3515 GA Utrecht 
Routebeschrijving

Veelgestelde vragen van particulieren

Particulieren kunnen met vragen o.a. terecht bij onderstaande organisaties.

  • Waar kan ik terecht voor informatie over mantelzorg en mantelzorgwoningen? Op de site van Mezzo, de landelijke vereniging voor Mantelzorg en Vrijwilligerszorg
  • Ik zoek een passende zorgwoning, hoe pak ik dit aan? Voor meer informatie kunt u bijvoorbeeld terecht bij Woonz
  • Ik heb zorg of ondersteuning nodig, bij wie kan ik terecht? Op Regelhulp vindt u meer informatie
  • Graag wil ik zelfstandig blijven wonen tot op hoge leeftijd, bestaat er een informatiepunt? Alleszelf is een platform waarop particulieren en professionals kennis delen