Wat kun je allemaal maken met Fun Bites + Give Away

0
Rate this post

DSC05178bOm te vieren dat mijn nieuwe blog online is, wilde ik meteen beginnen met een leuke win actie.Nee, zonder gekheid:Vorige week kreeg ik uit Amerika een pakje van FunBites opgestuurd om de vierkantjes-snijder te testen voor de Nederlandse markt.FunBites is ook zo aardig geweest om een tweede exemplaar van de vierkantjes op te sturen, zodat ik die kan weggeven.Dus bij deze is start er ook meteen een wedstrijd.

FunBites zijn sandwich cutters die je brood  in leuke vormpjes snijden. Momenteel zijn ze in vierkantjes en hartjes verkrijgbaar.Het idee is dat je met het ene deel de figuurtjes in het voedsel drukt en daarna met het andere deel weer makkelijk uit de cutter drukt.

Het leuke van FunBites is dat je het niet alleen voor boterhammen hoeft te gebruiken.
Je kan het ook met fruit, pannekoeken of torilla’s mee snijden.

Mijn oordeel:

Het is lekker makkelijk om dingen uit te drukken, maar lastig schoon te maken met de hand als er stukjes eten aan blijven plakken.Nee, wij hebben heel ouderwets geen vaatwasser :-P

Je krijgt een mooi formaat aan hapjes. Mijn kleine drop vindt het geweldig, omdat ie het zelf kan doen.En doordat je zulke mooie vormpjes krijgt, kun je die ook weer gebruiken voor mooie creaties.

Het is vooral handig voor grote oppervlaktes.Dus voor boterhammen, meloen, mango enzo.Voor klein fruit, zoals kiwi of banaan, werkt het niet zo handig.Waar het ook handig voor is, is het snijden van tahoeblokjes en tofublokjes! Handig als je, net als wij, regelmatig vegetarisch eet.

Wat wel lastig is, is dat ze nog niet in Nederland te koop zijn, maar nu alleen nog maar via het internet in Amerika bijFunBites.Als ik zie dat ze ergens in nederland te koop zijn, zal ik het laten weten.

Wedstrijd
En dan is het nu tijd voor de wedstrijd.
Ik heb één FunBites Cube It! weg te geven in deze give away. Ik heb deze wedstrijd opengesteld voor Europa.
Wat moet je doen om kans te maken?

1. Plaats in het reactieveld antwoord op de volgende vraag: Waarvoor zou jij de FunBites voor gebruiken?
2. én volg mij op facebook OF via Twitter OF volg mij via de nieuwsflitsen aan de linkerkant op mijn blog.

3. Verder is het niet verplicht om op dit bericht een commentaar te geven of te delen via Facebook.

Ook is het niet verplicht om het berichtje te retweeten via Twitter.Maar ik zou dit wel heel leuk vinden.Dus als je dat doet, maar je extra veel kans omdat jedan een extra lootje krijgt :-)