Predstavit – waar te kopen – apotheek – Bestellen – meningen – hoe toe te passen – Nederland – forum

0
Rate this post

Vrijdag 29 mei 2020 ( HealthDay News) — marihuana is al lang verbonden met een groot aantal geestelijke gezondheidsrisico ‘ s, maar de krachtige stammen die vandaag worden verkocht kunnen deze gevaren versterken, zo stelt nieuw onderzoek. “We weten dat mensen die cannabis gebruiken meer kans hebben om geestelijke gezondheidsproblemen Predstavit te melden dan degenen die geen cannabis gebruiken, maar we begrijpen niet helemaal hoe de recente toename van de sterkte en potentie van cannabis dit beïnvloedt,” verklaarde onderzoeksauteur Lindsey Hines, een senior onderzoeksassistent van de Universiteit van Bristol Predstavit Medical School in Engeland.

Predstavit – hoe toe te passen – Nederland – forum

Voor de studie onderzochten onderzoekers gegevens uit een grote, lopende Britse studie en richtten zich op meer dan 1.000 mensen die in het begin van de jaren negentig werden geboren en rapporteerden Predstavit recent potgebruik toen ze 24 waren. De wetenschappers waren ook in hoe toe te passen staat om na te gaan welke deelnemers hadden geleden geestelijke gezondheidsproblemen als adolescenten. Onder Nederland degenen die zeiden dat ze in het voorgaande jaar wiet hadden gebruikt, zei 13% dat ze cannabis met een hoge potentie hadden gebruikt. Degenen die gebruik maakten van hoge potentie hadden vier keer meer kans op problemen met marihuana en twee keer meer kans om te lijden aan angst dan degenen die minder Predstavit potentie wiet forum consumeerden, vonden de onderzoekers.

“Mensen die cannabis gebruiken hoe toe te passen hebben meer kans om geestelijke gezondheidsproblemen te melden dan degenen die geen cannabis gebruiken, maar het verminderen van de potentie en regelmaat van hun cannabisgebruik kan effectief zijn voor het verminderen van de kans op schade door gebruik,” zei Hines in een universiteitsnieuwsuitgave. “In landen waar cannabis legaal Nederland wordt verkocht, kan het beperken van de beschikbaarheid van cannabis met een hoge potentie het aantal personen Predstavit dat cannabisgebruiksstoornissen ontwikkelt, voorkomen dat cannabisgebruik escaleert tot een regelmatig gedrag en de invloed op de geestelijke gezondheid forum verminderen”, voegde ze eraan toe.

Predstavit – apotheek – Bestellen – meningen

Het rapport werd op 28 mei online gepubliceerd in het tijdschrift JAMA Psychiatry. Dit is niet de eerste keer dat marihuana Predstavit is gekoppeld aan geestelijke gezondheidsproblemen: onderzoek apotheek gepubliceerd in April in het tijdschrift Advances in preventieve geneeskunde vond bijna de helft van de mensen die zijn of zijn afhankelijk van wiet hebben een of andere vorm van geestesziekte of afhankelijkheid van een andere drug. Dat Bestellen vergeleken met 8% van de mensen zonder geschiedenis van pot afhankelijkheid.

Study author Esme apotheek Fuller-Thomson vertelde HealthDay toentertijd dat de studie niet beantwoordt wat Predstavit eerst kwam, noch bewijst het dat zwaar potgebruik leidt tot mentale problemen, maar het toont een sterke link. “Niet iedereen die wiet gebruikt gaat geestelijke gezondheidsproblemen ontwikkelen,” zei Fuller-Thomson, meningen  directeur van het Institute for Life Course and Aging aan de Universiteit van Toronto. Fuller-Thomson zei dat ze bezorgd was dat legalisatie van wiet de geestelijke Bestellen gezondheidsproblemen zal verergeren, vooral onder tieners en jonge volwassenen. De meeste gebruikers beginnen als tieners, en marihuana kan schadelijk zijn voor de ontwikkelende hersenen.

“Mijn kinderen moeten Predstavit langs drie winkels lopen die marihuana verkopen op weg naar de middelbare school”, zei ze. “We doen nu een zeer gevaarlijk experiment op adolescenten en jonge volwassenen.” Een psychiater vond de trend verontrustend. Terwijl de legalisering van recreatieve marihuana zich verspreid over de Verenigde Staten, komen er meer mensen met psychotische meningen  symptomen na het consumeren van te veel wiet, zei Dr.Itai Danovitch, voorzitter van de psychiatrie en behaviorale neurowetenschappers in Cedars-Sinai in Los Angeles. “Als iemand te high wordt, gebruiken ze meer dan bedoeld, dan kunnen ze psychotische symptomen hebben.

Predstavit – waar te kopen – bijwerkingen

Dat verdwijnt meestal als het medicijn Predstavit uitgewerkt is, ” zei Danovitch. Maar sommige ongelukkige zielen waar te kopen met een familiegeschiedenis van geestesziekte zou kunnen eindigen met een volwaardige psychotische stoornis die een uitgebreide behandeling vereist, merkte hij op. “Dat risico is geconcentreerd bij bijwerkingen een minderheid van mensen die een bestaande kwetsbaarheid hebben om een psychotische stoornis te ontwikkelen, een familiegeschiedenis van psychose,” legde Danovitch uit. “Er zijn omgevingsfactoren die van invloed Predstavit zijn of iemand schizofrenie ontwikkelt die een risico waar te kopen heeft. Het lijkt erop dat cannabis een van die factoren is.”

Voorstanders van cannabis verwerpen in het algemeen het idee dat er een cannabis ontwenningssyndroom is. Een routinematig hoort verklaringen als, ” ik rookte elke dag wiet gedurende 30 jaar en liep er dan gewoon weg zonder problemen. Het is niet verslavend.”Sommige cannabisonderzoekers beschrijven daarentegen ernstige ontwenningsverschijnselen die agressie, woede, prikkelbaarheid, angst, slapeloosheid, anorexia, depressie, Predstavit rusteloosheid, hoofdpijn, braken en buikpijn kunnen omvatten. Gezien deze lange lijst van ontwenningsverschijnselen is het een wonder dat iemand probeert bijwerkingen cannabis te verminderen of te stoppen.

Predstavit – het werkt – hoe te gebruiken

Waarom is er zo’ n kloof tussen de bevindingen van onderzoekers en de levende realiteit van cannabisgebruikers? Nieuw onderzoek belicht de problemen van terugtrekking, maar geeft een onvolledig beeld het werkt Predstavit Een recente meta-analyse gepubliceerd in JAMA citeert de algemene prevalentie van cannabisonttrekkingssyndroom als 47% onder “personen met regelmatig of afhankelijk Gebruik van cannabinoïden.“De auteurs van de studie alarmeren dat “veel professionals en leden van het grote publiek niet op de hoogte zijn van cannabisonttrekking, wat mogelijk kan leiden tot verwarring over de voordelen van cannabis voor de behandeling of Predstavit zelfmedicatie van symptomen van angst of depressieve stoornissen.

“Met andere woorden, veel patiënten het werkt die medicinale cannabis gebruiken om hun symptomen te” behandelen ” zijn slechts verstrikt in een cyclus van zelfbehandelende cannabisonttrekking. Is het mogelijk dat bijna de helft hoe te gebruiken van de cannabisconsumenten daadwerkelijk te maken heeft met een ernstig cannabisonttrekkingssyndroom — tot het punt dat het succesvol vermomd wordt als medicinaal gebruik van marihuana — en ze weten het niet? Helaas lijkt de Predstavit studie in JAMA niet bijzonder generaliseerbaar voor echte cannabisgebruikers.

Deze studie is een meta-analyse — een studie die vele studies omvat die voldoende vergelijkbaar worden geacht om samen te komen, om de numerieke kracht van de studie en, idealiter, de sterkte van de conclusies te vergroten. De auteurs omvatten studies die helemaal terug gaan tot het midden van de jaren negentig-een tijd waarin cannabis illegaal was in de VS, verschillend in potentie, en toen er geen keuze of controle over stammen of cannabinoïdecomposities, zoals er nu is. Een van de onderzoeken in de meta-analyse Predstavit hoe te gebruiken  omvatte “cannabisafhankelijke inpatiënten” in een Duits psychiatrisch ziekenhuis waarin 118 patiënten werden ontgiften van cannabis.

Predstavit – prijs – kritiek

Een andere was uit 1998 en heet: “patronen en correlaties van cannabisafhankelijkheid onder langdurige gebruikers in een Australisch landelijk gebied.“Het is geen grote sprong om te vermoeden dat Australiërs op het platteland die marihuana roken wat ze in 1998 illegaal ter beschikking stond, of patiënten in een psychiatrisch ziekenhuis, substantieel prijs anders zouden kunnen zijn dan de huidige Amerikaanse cannabisgebruikers. Medisch cannabisgebruik verschilt van recreatief gebruik Bovendien maakt de JAMA — studie Predstavit geen onderscheid tussen medische en recreatieve cannabis, die eigenlijk heel anders kritiek zijn in hun fysiologische en cognitieve effecten-zoals Harvard onderzoeker Dr.Staci Gruber ‘ s werk ons vertelt.

Medische cannabispatiënten, onder leiding van een medisch cannabisspecialist, kopen legale, gereguleerde cannabis van een erkende apotheek.; het kan lager zijn in THC (de psychoactieve component die je de hoge geeft) en prijs hoger in CBD (een niet-toxische, meer medicinale component), en de cannabis die ze uiteindelijk gebruiken resulteert vaak in het innemen van een lagere dosis THC. Ontwenningsverschijnselen van Cannabis zijn echt Dit alles wil niet zeggen dat er niet zoiets Predstavit bestaat als een cannabis ontwenningssyndroom. Het kritiek is niet levensbedreigend of medisch gevaarlijk, maar het bestaat zeker.

Samenvatting

Het is volkomen logisch dat er een ontwenningssyndroom zou zijn, omdat, zoals het geval is met veel andere geneesmiddelen, als je dagelijks cannabis gebruikt, de natuurlijke receptoren waarmee cannabis werkt op het lichaam “down-regulation,” of Dunn out, in reactie op chronische externe stimulatie. Wanneer de externe chemische stof na langdurig gebruik wordt teruggetrokken, wordt het lichaam in de steek gelaten, en gedwongen om te vertrouwen op natuurlijke voorraden van deze chemicaliën — maar het kost tijd voor de natuurlijke receptoren om terug te groeien naar hun uitgangswaarden. In de tussentijd zijn de hersenen en het lichaam hongerig naar deze chemicaliën, en het resultaat zijn ontwenningsverschijnselen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in