Vitaminen en andere tekortkomingen

0
Rate this post

Borstklonters komen vaak voor bij vrouwen die de anticonceptiepil gedurende een langere periode gebruiken. Komt eigenlijk uit de anticonceptiepil, de knobbel verdwijnt meestal wanneer ze daadwerkelijk opnieuw worden verhuurd. Volgens studies verhoogt het gemengde tandheelkundig anticonceptiesupplement het risico op bustekanker, naast dat van baarmoederhalskanker enorm. Dat laatste was eigenlijk misschien lang twijfelachtig, maar wordt nu echt bekeken.

Alles tegelijk wordt gepubliceerd door de makers van de anticonceptiepil, zodat ze het risico op het ontwikkelen van eierstokkankercellen met vijftig procent minimaliseert – slechts vele jaren met (tegengestelde effecten inbegrepen) … Niveau kosten, en ook zonder vragen of scepsis verminderden dat hele “International Agency for research on cancer cells” (International Cancer Analysis Facility) van de Globe Health Association) in de zomer vanaf 2005 anticonceptie die tal van synthetische hormonen bevat () Oestrogenen en progesteron), op basis van eerder gepubliceerde onderzoeksresultaten als simpelweg kankerverwekkend voor mensen.

Negatieve effecten: leverbeschadigingen

Aangezien de pil naast hun chemische actieve ingrediënten wordt gegeten, vindt – net als bij sommige andere medicijnen – ook eerst de lever plaats voordat deze op zijn eigen plek komt om te functioneren (eierstokken, baarmoeder). De lever kan onmiddellijk zien dat deze gefabriceerde materialen in deze soort, in deze specifieke groep, maar ook op dit punt niet in het lichaam worden opgenomen en probeert ze te vernietigen.

Daarom is hormoonvoorbereidend werk, dat daadwerkelijk wordt ingeslikt, over het algemeen veel groter gedoseerd (in tegenstelling tot spuiten). Daarom zou de lever, ongeacht hun rigoureuze werk om schade te voorkomen, zeker nooit alle schadelijke stoffen kunnen elimineren. Dit zorgt ervoor dat er constant een ruim volume in het lichaamssysteem achterblijft.

De lever wordt zo vaak tot het uiterste gedreven van wanhoop, aangezien ze eigenlijk niet geschikt is voor de opkomende vloedgolf van door de mens gemaakte lichaamshormonen. De ontwikkeling van gezwellen – in vanwege de pil en andere volledig overbelaste lever – chemische elementen (en ook ecologische giftige stoffen, slechte voeding, medicijnen, enzovoort) verbazen een mens nauwelijks.

Verschillende andere symptomen van een lever die wordt gekweld door het supplement kunnen geelzucht en galophoping in levercellen zijn. De mogelijkheid van een galblaasoperatie is om die reden ook twee keer zo hoog bij tablet schluckerinnen, wordt eigenlijk onthuld. Lees meer over een uitgebreide leverzuivering.

Bijwerking: chronische vermoeidheid

De grondoorzaak van het veronderstelde vermoeidheidssyndroom dat CMS – het – eigenlijk is, is proberen te zoeken in een overbelasting van de lever en ook het zenuwstelsel door milieutoxines. Voor de lever is al het “milieugif” eigenlijk niet van belang, of het nu gaat om de giftige afzettingen van welke soort verbrandingsmotoren dan ook, tot insecticiden, ongeschikt voor menselijk klein voedsel, een kalf (= koemelk) of zelfs de kunstmatige hormonen in het lichaam. de pil is.

Negatieve effecten: leverbeschadigingen

Daarom kan niemand ontkennen dat zelfs de pil-hormonen niet afkomstig zijn van die giftige stoffen die zeker de CMS of elke andere ziektegrafiek met tot nu toe onbekende trigger zullen triggeren, als een achterstallig effect.

Bijwerkingen: Diabetes mellitus. De pil is ook een belangrijke gedachte, bovendien om betrokken te zijn bij de pathogenese van diabetes. Onder. hun effect het hormoon van de alvleesklier zou de bloedinsuline mogelijk niet goed kunnen controleren de stijging van de bloedsuikerspiegel.

Dat is beschikbaar bij ongeveer beginnende insulinebescherming – om het simpel te zeggen: diabetesproblemen – equivalent. Om die reden zouden dames die al diabetes hebben of nooit de pil willen gebruiken, toegang moeten krijgen.

Bijwerking: impotentie en miskraam. Veel vrouwen lijden aan een zogenaamde “blogpost supplementen steriliteit” (lat. After=”post”), d.w.z. dat ze na een aantal jaren van de pil niet meer zwanger worden en door het stoppen met de pil – zelfs met vruchtbaarheid – nog veel meer worden waargenomen. Bovendien is de kans op een miskraam groter na jarenlang gebruik van de anticonceptiepil.

Veel supplementen zijn een routinematig kostenpatroon dat ertoe leidt dat na 21 dagen de anticonceptiepil 7 keer geen tablet meer wordt ingenomen. Omdat er geen hormonen worden toegevoerd aan de inkomensontluchter, het fysieke lichaam dat zo denkt dat het een moederschap zou moeten behouden, zou vandaag zeker niet het klaargemaakte baarmoederslijmvlies kunnen krijgen. Het maakt gebruik van bloedverlies, wat in wezen gelijk staat aan het verliezen van de ongeboren baby voor het begrijpen van het lichaamssysteem – en dit gebeurt elke maand!

Verschillende dames onthullen patroonfouten na het stoppen met de pil. Bij hen zal de menstruatie voor een bepaalde tijd zeker niet snel zijn. Het kan 6 tot 12 maanden duren voordat de normale toestand weer terugkeert. Met puur progestageen prep werk of zelfs de routinematige dosering van de injectie van drie maanden kan het aanhoudende gebrek aan bloeding zijn. Dit laatste wordt ten zeerste aanbevolen als voorzorgsmaatregel voor “volwassen” dames die hun gezinsplanning al hebben voltooid.

Negatieve effecten: gebrek aan essentiële substantie

Het vitaminegehalte in het bloed van vrouwen die de anticonceptiepil gebruiken, is vaak opvallend verlaagd. Vooral vitamine C, vitamine D3, vitamine B12 en vitamine B6 vallen in deze context op. De manipulatie van het lichaam door het gebruik van synthetisch geproduceerde lichaamshormonen stelt het levende wezen in een stroomversnelling om te werken, waardoor het enorme hoeveelheden essentiële voedingsstoffen nodig had. Hij probeerde met alle moeite om precies te krijgen wat hij natuurlijk nooit goed zal doen door de dagelijkse pil op de een of andere manier weer in de balans te krijgen.

Toch heeft hij zich regelmatig ingespannen en neemt zijn gebruik van vitaminen en mineralen toe. De verhoogde behoefte kan nog nooit alleen worden gecompenseerd door het huidige basisdieet. Vrouwelijke voorbehoedsmiddelen gedurende een langere periode, samen met de anticonceptiepil, lijden meestal aan een ernstig tekort aan voedingsmedicatie.

Bijwerkingen: Broze botten

Sommige dames nemen de anticonceptiepil zeker niet om een zwangerschap te voorkomen, maar om het ontstaan van osteoporose tegen te gaan. Er zijn experts die stellen dat tijdens het nemen van de anticonceptiepil uit de mineralen calciummineraal veel minder uitgescheiden geen enkel supplement zal opnemen zoals dat gold voor vrouwen. Bijgevolg wordt verondersteld dat de anticonceptiepil voor langdurig gebruik kan beschermen tegen de progressie van verzwakking van botten.

Deze veronderstelling is sterk twijfelachtig en staat in het algemeen haaks op de verwachtingen van andere experts. Het is duidelijk dat het duurzame supplement het juiste contrast verwart: het lichaam eet grote hoeveelheden calcium en wordt zo gedemineraliseerd. Deur en ook poort worden geopend van broze botten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in