Babybel apple

0
Rate this post

Strawberry Pippin-appels zijn een middelgrote variëteit en hebben de neiging rond of enigszins plat te zijn en wat ribben te hebben. Ze staan ​​bekend als bijzonder mooie appels, met een harde, lichtgele schil met daarop rode strepen.

De zijde die naar de zon is gericht is vaak rood of roze. Hoewel over het algemeen niet roodbruin, ontwikkelt deze variëteit enkele geelbruine vlekken op de schil. Het vruchtvlees is wit, met een bijzonder knapperige en sappige consistentie. Strawberry Pippins is vooral een zoete appel, zonder veel zuren.

In het najaar zijn de Strawberry Pippin-appels verkrijgbaar

Actuele feiten

Strawberry Pippin-appels, botanische naam Malus domestica, zijn een oude Engelse dessertvariëteit. Dit is een aantrekkelijke rood/roze appel. De boom groeit rechtop en vrij krachtig en heeft een goede ziekteresistentie. De afstamming van Strawberry Pippin-appels is onbekend.

Voedingswaarde

Appels hebben verschillende belangrijke voedingsstoffen. Oplosbare vezels in appels helpen de opbouw van cholesterol in de bloedsomloop te voorkomen, terwijl onoplosbare vezels belangrijk zijn voor de darmgezondheid. Appels bevatten ook vitamine C, dat zich over het algemeen direct onder de huid bevindt. Appels bevatten ook kleine hoeveelheden calcium, fosfor, ijzer, vitamine A en foliumzuur.

Toepassingen

Strawberry Pippin is een dessertappel, ideaal om vers uit de weg te eten. Combineer het met groenten zoals kool, selderij of bieten in een salade en ander fruit zoals abrikozen, veenbessen of peren en honing, rozijnen, ahornsiroop of noten in desserts. Strawberry Pippins is goed houdbaar op een koele, droge plaats.

  • Etnische / culturele informatie
  • Veel appels worden ‘pippins' genoemd, wat beschrijft hoe ze oorspronkelijk werden gekweekt.
  • Pipini zijn appels die per ongeluk uit zaden zijn gegroeid, zonder menselijke tussenkomst.
  • Andere appels zijn takken die zijn veranderd in andere variëteiten, of zijn geënt op andere bomen, of ontwikkeld door specifieke landbouwpraktijken.
  • Iemand, vaak een boer, vond een appelboom die uit een boom was gegroeid en een eetbare variëteit waard was, en gaf hem de naam pipino.

Aardrijkskunde/Geschiedenis

De exacte geschiedenis van de Strawberry Pippin-appel is niet bekend, hoewel deze waarschijnlijk in Engeland is ontstaan. Ze werden voor het eerst geregistreerd in 1874 en worden nu gekweekt in de Verenigde Staten en Canada.

  • Receptideeën
  • Recepten met Strawberry Pippin-appels. Eén is makkelijker, drie is moeilijker.
  • Waar is de Parmezaanse korst van gemaakt?
  • Vraag van: Noemi Ferrara | Laatst bijgewerkt: 30 december 2021
  • Beoordeling: 4.6 / 5 (30 stemmen)

De ‘onnatuurlijke', dus geen korst die van nature ontstaat tijdens het kaasmaken, is glanzend en is behandeld met wassen en paraffine. … Daarom is het puur om hygiënische redenen beter om de korst niet te eten, ook al is deze niet behandeld met wassen en paraffine.

Aardrijkskunde/GeschiedenisWat gebeurt er als ik de kaaskorst eet?

Het externe deel dat uithardt, beschermt het materiaal van binnen en geeft het soms ook smaak en smaak, en bevordert de ontwikkeling van schimmels en goede bacteriën die nodig zijn voor de ontwikkeling ervan. In feite kunnen de korsten van kazen van verschillende soorten zijn, met aroma's en zelfs met kunstmatige materialen.

Hoe wordt de korst in kazen gevormd?

“Bij kazen met een bloemige korst, zoals Brie en Camembert – legt Paparella uit – wordt het buitenoppervlak gevormd door het enten van geselecteerde schimmels (procasearie, dat wil zeggen bruikbare schimmels), die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van de kaaskenmerken.

Welke kazen hebben een eetbare korst?

De korst van oude kazen zoals Grana Padano en Parmigiano Reggiano, of zelfs Trentingrana of Vezzena, zijn absoluut eetbaar. Het is voldoende om de buitenste laag te verwijderen met een rasp of een mes.