Werkconferentie Herbestemming van vastgoed in de zorg – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

Herbestemming is niet meer weg te denken als bouwopgave. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar ruimte voor (nieuwe) zorgfuncties. Hoe zet je herbestemming in als antwoord op die stijgende vraag? De werkconferentie ‘Herbestemmen van vastgoed in de zorg’ geeft daarop een antwoord en presenteert strategieën voor succesvol hergebruik van gebouwen voor zorgaccommodaties.

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, BNA Onderzoek en de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, vanuit het Nationaal Programma Herbestemming nodigen zorgaanbieders, woningcorporaties, andere vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, architecten en erfgoeddeskundigen uit voor een inspirerende middag met workshops, presentaties en debat. Een facultatieve ochtendexcursie in Utrecht biedt u bovendien de mogelijkheid kennis te nemen van drie gerealiseerde praktijkvoorbeelden.

  • Informatie over het programma en aanmelding

Datum, locatie en kosten

Wanneer: 24 november 2011 van 12.30 tot 17.30 uur
Waar:  Sanatorium Zonnestraal, Hilversum
Prijs:  De kosten voor de werkconferentie bedragen 65 euro (ex. btw)  voor  leden van Aedes, ActiZ, kennispartners (VGN en RIBW Alliantie) en de BNA en 95 euro (ex. btw) voor niet-leden.

Meer informatie