Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg – Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg

0

  • Home » 
  • Bijeenkomsten » 
  • Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg biedt samen met AO-adviseurs in november opnieuw de succesvolle meerdaagse training ‘Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg’ aan.

Instrumenten, inzichten en vaardigheden

De training is bedoeld voor medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten die betrokken worden bij samenwerkingsprojecten op het terrein van wonen, welzijn en zorg. De training biedt u de instrumenten, inzichten en vaardigheden om in dergelijke complexe netwerken effectief te opereren en te sturen. U verkrijgt inzicht in de valkuilen en kansen van samenwerkingsprojecten en beschikt over vaktechniek en persoonlijke vaardigheden om daar mee om te gaan. Nadrukkelijk komt ook de interne afstemming binnen de eigen organisatie aan bod.

Competenties die aan de orde komen zijn onder meer bestuurlijke gevoeligheid, omgaan met conflicten, strategisch handelen en omgevingsbewust handelen.

De deelnemers werken aan de hand van cases uit de eigen werkomgeving.

Waardering eerdere training

De eerste trainingen in deze reeks, die in 2006 en 2007 plaatsvonden, werden door de deelnemers hoog gewaardeerd. Gemiddeld kreeg de training een ruime 8.

Data en locaties

De training wordt dit jaar aangeboden in november. De training bestaat uit 12 dagdelen verspreid over vijf dagen.

Apeldoorn, Hotel Hampshire november 2008

Blok 1: donderdag 13 en vrijdag 14 november – blok 2: donderdag 27 en vrijdag 28 november – terugkomdag: vrijdag 12 december

Kosten

De kosten van deelname bedragen € 2.475 per persoon (incl. lunches en diners), exclusief de kosten van eventuele overnachtingen en toeristenbelasting. De overnachtingskosten zijn maximaal € 105 euro per nacht en de toeristenbelasting is
€ 1,75 per persoon per nacht. In het aanmeldformulier kunt u aangeven of u wilt blijven overnachten.

Meer informatie

Lees de uitgebreide informatie over de training.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden voor de training. Aanmelden »