Is uw project ook top? – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

 
01-12-2009

Er zijn veel inspirerende en bijzondere woonzorgprojecten waar woningcorporaties en zorg- en welzijnsorganisaties bij betrokken zijn. Op onze Project!mpulsbijeenkomsten horen wij deelnemers vol enthousiasme praten over hun projecten. Om u de kans te geven uw sprankelende project te delen met anderen, roepen wij u op uw project op de bijeenkomsten in 2010 te presenteren onder de noemer: ‘Mijn project is top!’. Voorwaarde is dat uw project een samenwerkingsproject is tussen wonen, zorg en welzijn en innovatief te noemen is.

Project of film aanmelden

Heeft u een innovatief woonzorgproject? Bent u daarmee bezig of is het net gerealiseerd? En wilt u uw project gedurende de middagmanifestatie toelichten en met ons de succesfactoren en knelpunten delen? Meld het ons voor maandag 21 december! Projecten waar de klant bij betrokken is, waar nieuwe samenwerkingspartners bij betrokken zijn of waarbij slim wordt gebouwd, zijn meer dan welkom! Ook als u een leerzame film heeft of een boeiende film kent die in de filmlounge gedraaid kan worden, horen wij dat graag! 

Project!mpuls in de lente van 2010

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert al jaren de succesvolle Project-
!mpulsbijeenkomsten in nauwe samenwerking met de RIBW Alliantie, de VGN en de MOgroep. Innovaties in wonen, zorg en welzijn en voorbeeldprojecten staan centraal gedurende de dagen die op drie verschillende plekken in het land plaatsvinden. Ook volgend voorjaar organiseren wij de Project!mpulsbijeenkomsten. U bent van harte welkom op:

  • 14 april 2010 in Eindhoven
  • 15 april 2010 in Assen of Hoogeveen
  • 28 april 2010 Nieuwegein

In het ochtendprogramma kunt u kennis opdoen tijdens één van onze masterclasses. In de practica kunt u aan de slag met de praktijk(voorbeelden). Ook is er de mogelijkheid een lokaal innovatief woonzorgproject te bezoeken! In de middag vindt de levendige manifestatie plaats met projectpresentaties, speedsessies, goede gesprekken met inspirerende personen, filmlounge en adviezen over financiën.

Meer informatie