S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Netwerkbijeenkomst Wonen en Zorg (besloten)

08
JUN

Foto: Zandewierde, Hummelo

Magic Mix in voormalig zorgcomplex Zandewierde

Woningcorporatie Sité Woondiensten verhuurt woningen aan verschillende doelgroepen in een voormalig verzorgingshuis in Hummelo. In het pand wonen vergunninghouders, jongeren en woningzoekenden uit Hummelo samen. Een mooi voorbeeld van hergebruik van een verzorgingshuis voor een Magic Mix project.

Programma

Tom Houben, beleidsadviseur Beschermd Wonen bij de gemeente Venlo vertelt tijdens deze netwerkbijeenkomst over Beschermd Wonen in Limburg

Antoinette Westendorp van Sité Woondiensten en Alet Teunissen van Iriszorg vertellen over bijzondere huisvestingsinitiatieven, zoals springplankwoningen, voor doorstroming in de maatschappelijke opvang.

Ook op het programma: Een kijkje bij het project Zandewierde in Hummelo waar statushouders en reguliere huurders in een voormalig zorgcomplex samen wonen. Een mooi voorbeeld van een Magic mix!

Interesse in het netwerk wonen met zorg? Kom naar de bijeenkomst op donderdag 8 juni 2017 in Doetinchem.

21-02-2017 10:49

Praktische info

 • Datum en tijd:
  dinsdag 8 juni 2017
  09.30 uur - 17.00 uur
 • Waar:
  IJsselkade, Rivierstraat 13 Doetinchem
 • Doelgroep:
  Leden van het Aedes-netwerk Wonen en zorg
 • Belangstelling: Voor deze bijeenkomst zijn ook geïnteresseerde corporaties die kennis willen maken met het netwerk van harte uitgenodigd. Interesse? Stuur een mail naar: Yvonne Witter, y.witter@aedes.nl.