S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Netwerkbijeenkomst Wonen en Zorg (besloten)

23
NOV

De Bogen

Multifunctioneel centrum De Bogen in Harderwijk is al tien jaar een bruisend centrum! Onderdeel is een dienstencentrum, annex wooncomplex, voor ouderen en gehandicapten. Daaromheen ligt een woonzorgzone; bewoners krijgen daar 24 uur per dag 7 dagen per week hulp op afroep. In die 10 jaar is er natuurlijk van alles gebeurd en veranderd. Hoe heeft het centrum zich ontwikkeld? Wat zijn de lessen die de corporatie geleerd heeft? Hoe gaat het nu met De Bogen?

Programma

Jantine Clasie, Manager Bemiddeling en Beheer, Omnia Wonen geeft een update over De Bogen

Selma de Schipper beleidsmedewerker Ontwikkeling - Wonen en Zorg, gemeente Ermelo, is betrokken geweest bij De Bogen toen ze bij Omnia Wonen werkte (destijds Uwoon). Zij vertelt over nieuwe projecten die ze vanuit haar functie bij de gemeente Ermelo begeleidt, zoals het realiseren van tijdelijke huisvesting in een zorggebouw samen met de Huisschmeesters. En over de proeftuin Eperweg: een voorziening voor mensen die uitstromen uit de maatschappelijke zorg.

Aansluitend bezoek aan De Bogen en in de middag bijwonen van de Aedes Corporatiedag.

Interesse in het netwerk wonen met zorg? Kom naar de bijeenkomst op donderdag 23 november 2017 in Harderwijk.

21-02-2017 10:49

Praktische info

 • Datum en tijd:
  donderdag 23 november 2017
  09.30 uur - 16.30 uur
 • Waar:
  Grand Cafe Alleman, Triasplein 1 te Harderwijk
 • Doelgroep:
  Leden van het Aedes-netwerk Wonen en zorg
 • Belangstelling: Voor deze bijeenkomst zijn ook geïnteresseerde corporaties die kennis willen maken met het netwerk van harte uitgenodigd. Interesse? Stuur een mail naar: Yvonne Witter, y.witter@aedes.nl.