S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Netwerk Vastgoedmanagers in de Zorg (besloten)

16
MRT

Patyna, locatie It Menniste Skil, Bolsward

Patyna

Patyna is een gespecialiseerde organisatie voor ouderenzorg in Friesland. De zorg vindt plaats op ruim 30 locaties en bij mensen thuis.

Programma

Presentatie van Machiel Talsma, programmanager huisvesting Patyna en Sofia Krol, strategisch relatiemanager Woningcorporatie Elkien, over de ontwikkelingen Wonen en Zorg in de Gemeente Súd-West Fryslân. Vertaald naar een concrete uitwerking van hun samenwerking in een op stapel staand project in de oude binnenstad van Bolsward. Waaronder de aankoop en herbestemming van een oud Rabobank kantoor - een gedateerd verzorgingshuis 'een ontwikkellocatie van oud naar nieuw', de uitdagingen bij het scheiden van wonen en zorg en nieuwe financiering.

Presentatie van Adriaan van Engelen van Milieu Platform Zorg en Lenard Markus, senior beleidsadviseur ActiZ, op de 'routekaart duurzaamheid' die voor de zorg in ontwikkeling is.

Verder is er een rondleiding in een van de locaties van Patyna en worden actualiteiten besproken.

21-02-2017 10:49

Praktische info

 • Datum en tijd:
  vrijdag 16 maart
  9.30 - 13.30 uur
  lunch inbegrepen
 • Waar:
  Patyna
  Locatie It Menniste Skil
  Laag Bolwerk 12
  Bolsward
 • Doelgroep:
  Leden van het ActiZ-netwerk van vastgoedmanagers
 • Belangstelling:
  Wilt u deelnemen aan het netwerk vastgoedmanagers, laat het weten aan Julia Scheld. Voor vragen over het netwerk kunt u contact opnemen met Penny Senior (06-25034362) of Lenard Markus (06-25036429).