S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Golden years in the city: ouder worden in de stad (vol)

20
JUN

Foto: www.socialhousingfestival.com

Seminar Ouder worden in de stad

Corporatie Rochdale en het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseren tijdens het International Social Housing Festival samen de bijeenkomst ‘Golden years in the city' over ouder worden in de stad. Wat zijn trends? Hoe creëer je een zorgzame stad? Hoe kunnen voorzieningen aansluiten op de steeds diverser wordende groep ouderen? Wie zijn aan zet?

Eerder organiseerde het Kenniscentrum Wonen-Zorg al een symposium ‘Flex in the city’ tijdens de internationale conferentie ‘Building the future of health’ in Groningen. Dit jaar pakken Rochdale en het Kenniscentrum het thema verder op.

Information on this seminar in English »

Programma

Meer informatie over De Boeg en Osdorperhof »

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor corporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, vrijwilligersorganisaties, burgers, architecten.

International Social Housing Festival

Van 13 tot 23 juni vindt in en rond Museum Het Schip het International Social Housing Festival plaats. Aedes, AFWC, Housing Europe, gemeente Amsterdam en Museum Het Schip zijn initiatiefnemers. Inmiddels hebben vele organisaties uit binnen- en buitenland zich al aangesloten. Gedurende die dagen zijn er bijeenkomsten, workshops, excursies en exposities. De rijke traditie van de sociale woningbouw staat centraal. Tijdens het festival vindt op dinsdag 20 juni het seminar Golden Years in the City plaats, over ouder worden in de stad.

23-03-2017

Praktische info

Datum

Dinsdag 20 juni 2017 van 09.30-12.30 uur.

Locatie

Rochdale, Bos en Lommerplein 303, Amsterdam

Kosten en aanmelden

Het seminar is volgeboekt. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen aan j.scheld@kcwz.nl

U kunt het seminar Golden Years in the City kosteloos bezoeken. Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers.

Meer informatie

https://www.rochdale.nl/