S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Aedes Corporatiedag 2017

23
NOV

Corporatiedag 2017: Slimmer en beter voor elkaar!

De Aedes-corporatiedag is een jaarlijks evenement voor en door corporatiemedewerkers. Collega’s uit de branche komen bij elkaar om elkaar te ontmoeten, te inspireren en praktijkkennis en ervaringen met elkaar te delen. In 2017 vindt de corporatiedag plaats op 23 november vanaf 12.30 uur in het Bouw & Infrapark te Harderwijk. Een interactieve dag waar de actualiteit binnen de branche de agenda bepaalt.

Programma

Zie met eigen ogen hoe een huis in één dag wordt gebouwd, hoor hoe Big Data u kan helpen of laat u met virtual reality rondleiden door een wooncomplex van WoonincPlusVitalis. Volg een college van een innovator. 

Workshops

U kunt een heel aantal workshops volgen, onder andere de workshop 'Klaar voor de vergrijzing?' van het Kenniscentrum Wonen-Zorg.  Adviseur Yvonne Witter verzorgt samen met een aantal anderen deze workshop.

Bekijk het volledige programma met alle workshops en colleges » (pdf)

Uitreiking innovatieprijs i-Opener

De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de innovatieprijs i-Opener, een gezamenlijk initiatief van Aedes en KWH, die draait om innovaties in de corporatiesector. Het thema van de i-Opener 2017 is wonen & zorg.

Meer informatie en aanmelden voor Aedes Corporatiedag 2017: Slimmer en beter voor elkaar! (alleen nog inschrijven voor wachtlijst mogelijk)

11-07-2017

Praktische info

 • Datum en tijd:
  donderdag 23 nov 2017
  van 12.30-16.30 uur
 • Locatie:
  Bouw & Infrapark
  Ceintuurbaan 2
  3847 LG Harderwijk
 • Doelgroep:
  Gratis voor Aedes-leden en genodigden