Prikkelende Project!mpulsbijeenkomsten in lente – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

29-01-2009

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg biedt dit voorjaar geheel vernieuwde Project!mpulsbijeenkomsten met een ontmoetingsmarkt, speedsessies, projectpresentaties en workshops over innovatieve onderwerpen.

Nieuwe programmaonderdelen

De bijeenkomsten beginnen met een prikkelende opening, gevolgd door workshops met innovatieve onderwerpen rond wonen, zorg en welzijn. De bruisende middagmanifestatie brengt u nog meer keuzemogelijkheden met een grote variatie in het programma, zoals een ontmoetingsmarkt, speedsessies en projectpresentaties.

Ontmoeten en innoveren als vanouds

Het karakter van de bijeenkomsten blijft gezien het grote succes wel hetzelfde:  interactief, praktijkgericht, ontmoeten en innovaties staan centraal. Bovendien zijn de bijeenkomsten interessant voor eenieder die te maken heeft met het raakvlak van wonen, welzijn en zorg.

Wat zijn Project!mpulsbijeenkomsten?

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert twee keer per jaar een serie Project!mpulsbijeenkomsten verspreid in het land over actuele onderwerpen rond wonen, welzijn en zorg. Doelgroepen zijn woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, overheden en zorgverzekeraars.

Wanneer en waar?

De Project!mpulsbijeenkomsten in het voorjaar worden tussen 9.45 en 16.00 uur gehouden op:

  • dinsdag 7 april 2009,¬†Sofitel Cocagne, Eindhoven
  • woensdag 8 april 2009, NBC Nieuwegein
  • woensdag 15 april 2009, Hotel Van der Valk in Assen

Meer informatie en aanmelden

Vanaf half februari 2009 kunt u zich aanmelden voor de Project!mpulsbijeenkomsten.
Houd de website en nieuwsbrief in de gaten!