Project!mpuls: extra sessie over brandveiligheid – Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

0

20-11-2008

Vanwege de grote belangstelling organiseert het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg op de Project!mpuls Centraal van 10 december 2008 een extra middagsessie over brandveiligheid bij zelfstandig wonen met zorg.

Ochtend volgeboekt

De ochtendsessie over brandveiligheid bij zelfstandig wonen met zorg is inmiddels volgeboekt. Aanmeldingen hiervoor zijn dus niet meer mogelijk. Voor de middagbijeenkomst zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar. De middagworkshop brandveiligheid bij zelfstandig wonen met zorg begint om 13.30 uur en eindigt om 15.30 uur, waardoor naar wij hopen een fileluw vertrek is verzekerd. Deelnemers kunnen vanaf 12.30 uur ook gebruik maken van de lunch.

Middag: brandveiligheid of toolkit

In de middag worden ook sessies verzorgd over de vier instrumenten van de Toolkit Wonen-Zorg van het Kenniscentrum, te weten: Zorg in woningen, Areadne, de Doorzonscan en de Huistest. Deelnemers aan de toolkitsessies kunnen twee onderwerpen bijwonen. Bij keuze voor de toolkitsessies is deelname aan de middagsessie over brandveiligheid niet mogelijk, omdat de bijeenkomsten elkaar overlappen.

Locatie en tijden

De Project!mpuls Centraal wordt gehouden op 10 december 2008 in het Nieuwegeins Business Centre in Nieuwegein. Na aanmelding krijgt u de routebeschrijving toegestuurd.

Programma:

10.30 tot 12.30 uur Brandveiligheid  (volgeboekt)   
12.30 tot 13.30 uur lunch    
13.30 tot 15.30 uur Brandveiligheid    
13.30 tot 14.30 uur Toolkit Wonen-Zorg: eerste serie parallelsessies  
14.45 tot 15.45 uur Toolkit Wonen-Zorg: tweede serie parallelsessies  
15.45 uur afsluitende borrel    

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de lunch.

Lees meer over het programma >>

Prijs deelname

De deelnameprijs is € 125 per dagdeel voor leden van Aedes, ActiZ, de VGN en de RIBW Alliantie en € 175 voor niet-leden. Wij bieden alle deelnemers een lunch aan.

Aanmelding

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier en een keuze maken uit de verschillende sessies.